gelduitleg logo

Wat kun jij lenen?

Wil je snel en gemakkelijk weten wat jij kunt lenen? Bekijk hier onze nieuwste en meest uitgebreide calculator!

gezamenlijke rekening openen studenten beleggen

Snel berekenen, geen gedoe

Geen account nodig

Je hoeft je bij ons niet aan te melden of gegevens achter te laten om je berekening te zien

Gratis - voor altijd

Je hoeft bij ons niets te betalen, alle tools en calculators worden altijd gratis aangeboden

Simpel & Uitgebreid

Wij houden het graag zo simpel mogelijk. Tegelijk bieden we je alle tools om de berekening naar wens uit te breiden.

Privacy

Je gegevens zijn bij ons goed beschermt. Ook vragen we je nooit gegevens die wij niet nodig hebben.

Geld Lenen Calculator

Geld Lenen Calculator (mét rente) - 1% afwijking

0
0
10000
3 %
1 %
15 %

Je moet het volgende betalen

(([loan-price-2]-[down-payment-2])*([interest-2]/100)/12/(1-Math.pow(1+([interest-2]/100)/12,-([loan-term-2]*12))))
per maand
Hand met mobiel goedgekeurd

Disclaimer: Let op, deze informatie en genoemde bedragen zijn enkel informatief. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten en onjuiste informatie. Dit is géén financieel advies. Contacteer een financieel expert voor een betrouwbare berekening. Neem géén financiële beslissingen op basis van bovenstaande informatie. Meer informatie >

Gratis tips & rekentools - Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang:

We mailen je echt niet elke week. Alleen als we iets speciaals te melden hebben.

Meer Berekenen

Hypotheek Berekenen

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Doe de check met onze hypotheek calculator.

Rente Berekenen

Wil jij een lening afsluiten? Bereken dan hoeveel rente je moet betalen met onze rente calculator.

Vermogensgroei Berekenen

Wil jij weten hoeveel je vermogen groeit met aandelen, vastgoed of rente op spaargeld? Check onze vermogensgroei calculator.

Rente op Rente Berekenen

Door rente op rente kan je vermogen explosief groeien. Wil jij weten hoeveel? Check onze rente op rente calculator.

Disclaimer voor onze Calculators

Beste lezer,

Bedankt voor het gebruiken van onze online calculator, een handige tool ontworpen om jouw financiële planning een stuk eenvoudiger te maken. Voordat je begint, willen we enkele belangrijke punten met je delen. Onze missie is om je te informeren en te ondersteunen op je financiële reis, en daar hoort ook bij dat we duidelijk zijn over de werking en beperkingen van deze tool.

Wat doet onze calculator precies? Met deze calculator kun je een schatting krijgen van de mogelijke leenkosten, inclusief rentes en aflossingen, gebaseerd op de informatie die je invoert. Klinkt handig, toch? We hopen dat het je helpt om beter inzicht te krijgen in je potentiële lening.

Maar let op: De resultaten van deze calculator zijn slechts schattingen. Waarom? Omdat de werkelijke kosten van een lening beïnvloed kunnen worden door verschillende factoren die buiten de scope van deze calculator vallen, zoals bijvoorbeeld je kredietwaardigheid, de specifieke voorwaarden van de leningaanbieder, en veranderingen in rentetarieven.

Waarom is dit belangrijk voor jou? Omdat we willen dat je goed geïnformeerd beslissingen neemt. Financiën kunnen complex zijn, maar door heldere en eenvoudige informatie te verstrekken, streven we ernaar om je te helpen navigeren door de wereld van persoonlijke financiën. Deze calculator is een startpunt, geen eindstation.

Wat moet je nog meer weten? Hoewel we ons best doen om accurate en up-to-date informatie te verstrekken, kunnen we geen garanties bieden over de nauwkeurigheid van de resultaten. De financiële wereld is altijd in beweging, en wat vandaag waar is, kan morgen veranderen.

Heb je zorgen of vragen? Dat is volkomen normaal. Als je twijfels hebt of meer gedetailleerde informatie wenst, adviseren we je om contact op te nemen met een financieel adviseur. Zij kunnen je voorzien van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw unieke situatie.

Deze disclaimer is bedoeld om duidelijkheid te verschaffen over de beperkingen en het juiste gebruik van de online geld lenen calculator. Het is geen financieel advies. Voor persoonlijk advies raden we aan om een professionele adviseur te raadplegen.