Alles over Persoonlijke Financiën

Lees hier alle artikelen in onze categorie ‘persoonlijke financiën’.

gezamenlijke rekening openen studenten beleggen
Persoonlijke Financiën
Michel

Wat is een Gezamenlijke Rekening?

Een gezamenlijke rekening kan het leven zo veel simpeler maken, of je nu samenwoont met je partner of de kosten deelt met huisgenoten. Maar wat houdt het precies in, zo’n gezamenlijke rekening? In dit artikel lees je alles over een gezamenlijke rekening inclusief handige tips om het maximale eruit te halen.

Lees verder
geldzaken uitgelegd indexfonds index beleggen rente op rente
Persoonlijke Financiën
Michel

Wat is rente op rente? Een uitgebreide uitleg

Rente op rente, ook wel ‘compound interest’ genoemd, is een krachtig middel om je vermogen te laten groeien. Het betekent dat de rente die je op je vermogen verdient, zelf ook weer rente gaat maken. Dit zorgt ervoor dat je investeringen op de lange termijn aanzienlijk kunnen groeien. Ontdek de voordelen van rente op rente rente en zorg voor een betere financiële toekomst!

Lees verder
financieel advies beleggen jong stel krijgt advies van een financieel adviseur over bedrijfsobligaties
Persoonlijke Financiën
Michel

Wat doet een Financieel Adviseur?

Het is ontzettend belangrijk om goed met je geld om te gaan. Hoe eerder je hiermee begint, hoe gemakkelijker het wordt. Geldzaken kunnen soms behoorlijk ingewikkeld zijn, en financiële dienstverleners maken het vaak nog lastiger zodat zij er zelf meer aan verdienen. Gelukkig kan een financieel adviseur je helpen. Laten we eens dieper ingaan op wat een financieel adviseur allemaal voor jou kan betekenen.

Lees verder
FOMO fear or missing out stress geld persoonlijke financien verlies vrouw met handen in haar voor laptop inflatie
Persoonlijke Financiën
Michel

FOMO – Fear Of Missing Out Uitgelegd

Stel je voor dat je aan de zijlijn staat bij een feest waar iedereen plezier heeft en je je afvraagt waarom je niet ook daar bent. Dat knagende gevoel, die angst om iets geweldigs te missen, kent een naam: FOMO, ofwel de ‘Fear Of Missing Out’. Het is een fenomeen dat niet alleen invloed heeft op onze sociale levens, maar zich ook uitstrekt tot de wereld van persoonlijke financiën.

Lees verder
Boeken met zonnebril aan het strand passief inkomen
Persoonlijke Financiën
Michel

Hoe word je Financieel Onafhankelijk

Financiële onafhankelijkheid betekent voor veel mensen de vrijheid om te doen wat ze willen, wanneer ze willen. Het geeft je de controle over je eigen leven en een veilig gevoel voor de toekomst. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen hiernaar streven. Maar hoe word je nou financieel onafhankelijk? Ik vertel je alles wat je moet weten en hoe je het beste kunt beginnen.

Lees verder
Financiële groei door miniatuurpoppen yield
Persoonlijke Financiën
Michel

Verhoog je Inkomen: 26 Tips voor Passief Inkomen

Een van de uitdagingen waar veel mensen tegenwoordig voor staan, is het vinden van manieren om passief inkomen te genereren. Als je net zoals ik bent, wil je misschien ook wat extra geld verdienen, zonder dat je daar al te veel tijd aan hoeft te besteden. Gelukkig hebben we het internet! En met de juiste plannen kun je in no-time passief inkomen genereren.

Lees verder
Helaas, er zijn (nog) geen berichten op deze pagina.